fredag 28. november 2008

Adventshelg..


Det er snart adventsøndag, og jeg har pynta litt denne uka. Synes det ble litt koselig med denne "lykta" i vinduet. Det er et vanlig norgesglass med ei slik lys-slynge oppi, lyser flott opp i mørketia. Så har jeg laget skøyter, så de vakkre skøytene som Mona( Bestefars verksted) hadde laget, og så måtte jeg jo bare prøve. Mine er lagd av bølgepapp( hadde ikke akvarellpapir for øyeblikket) så de i sølv ble vel mer en glamutgave he-he... Får prøve med annet papir senere, ble mest fornøyd med de hvite... hva synes dere?
Har også et lite tips til dere som liker å pynte med lakksegl på gaver og annet til jul, jeg har for uten det vanlige som er kjøpt(God jul stempel), laget stempel av knapper. Det finnes jo så mange flott knapper i metall, med fine mønster. Tar bare knappen/knappene og fester de med limpistol til en penn/tusj som ikke lenger er i bruk, og vips har du et helt nytt stempel.. bare prøv!!
Gamle fine mynter kan jo også brukes. Legger en liten sløyfebit på brevet og stempler oppå, kjempeflott pynt til juleposten eller hva? Litt nostalgisk også med slike stemplede brev, koselig å holde på med i adventstida, og morro å motta!
Ønsker dere ei flott adventshelg, og KOS DERE!!!
Adventsklem fra meg!!5 kommentarer:

Japsee sa...

Hei flott den lykten ble.
Jeg må si jeg likte kombinasjonen av de skøytene jeg, de ble så fine sammen.

Tilbake til spm. ditt på bloggen min. Kransen lager jeg av villvind, de gror jo over alt og man har dem i hagen, så dablir det litt oppryddingogså. Klipper av ca. en meter. Og fester den med hampetau og ståltrå.
Man kan sikkert lage den av andre grener også, men da måde nok myes opp litt på denne årstiden.

Ha en ellers fin helg. Klem fra meg

Japsee sa...

Litt skrive leifer i det forrige innlegget. men det får bare være:P

Malys krok sa...

God stemning hos deg. Koselig å pynte i denne tiden. Lurt med lysene i det glasset. God adventshelg til deg.
Margit.

Gry sa...

Så fin lyslykt!
Ha en flott adventssøndag!
Klem Gry : )

Glitter och Marsipan sa...

Hej,vad roligt att hitta hit.
Vad mycket inspiration du bjuder på.
Älskar dina fina pysseltips.
Trevlig adventshelg
kramar Anette