tirsdag 18. november 2008

Ide til adventskalender....


I helga begynnte jeg på denne adventskalenderen,og nå er den altså ferdig.

Den er laget av fyrstikkesker, (de litt store) som er satt sammen tre og tre i to etasjer. ( Bildene ble ikke helt bra) I bunnen er det en plate som de er festet på, og en plate på toppen. Platene er dekket med gamle noteark(fra en bruktbutikk) morro med gjennbruk...har brukt decoupage-lim til å feste papiret og et lag over papiret igjen. Ellers har jeg brukt forskjellige papir med pynt,og noen figurer i metall,og div annet. På skuffene har jeg festet små treperler til å åpne med (må jo få tak i kalendergaven ..hi hi....) veldig vanskelig å åpne skuffene uten...tro meg...! Nå gjennstår det bare å fylle skuffene med en liten gave , det kan jo være så mangt... Tar gjerne imot forslag!!  Har også prøvd meg på slike gammeldagse flettekurver, de med mønster (blomst) var litt vriene, det er jo utallige varianter....måtte bare prøve....   

Ønsker alle en flott kveld videre!!!

5 kommentarer:

Gry sa...

Så flott adventskalender du har laget. Jeg husker jeg hadde en av fyrstikkesker som min tante hadde laget til meg. Alle eskene var kledd inn i glandspapir med et engleglandsbilde på hver, og en stjerne som det stod et tall på.
Synd den ikke er tatt vare på...
Ha det så fint!
Klem Gry : )

Bestefars Verksted. sa...

Takk for fine ord fra deg !!! Så flott kalender ,denne varianten har jeg aldri sett før,den var jo kjempelur !!! Du spør hva jeg lager mine ting av,og det er faktisk akvarellpapir......fordi det er tykkt,og så kan jeg farve det med kaffe/te/sukkerkulør,allt etter farveønske !! Bare prøv,så skal du se....kos deg,og ha en flott dag i morgen :)

Randi sa...

oi...den var morsom og fin!! De kurvene ble jo knallfine!!!!

Sitter her forkjølet og snufsete satser på at det gir seg til helgen...da har jeg jobbhelg!
Snøen har lavet ned til stor glede....er litt lettere å være til når verden er hvit og ikke regntung og grå.

Ha en fin dag

Japsee sa...

helt nydelig den adventskalenderen! Kjempe koselig og fin:)

Ha en fin dag.

Magdalena sa...

så gøyal adventskalender... har ikke sett den slik før, yngste hos meg laget nettopp en som ligner mer en komode.
noter er så dekorativt...
klem~~