mandag 3. november 2008


Så er det jammen blitt November,og det raser avsted mot jul! I fjor plukket jeg masse furukongler,og noen av dem ble til denne konglekransen. Synes slike kongler er så fine å dekorere med! 

Fikk også laget noen nye kort i går. Må jo pussle med noe når det regner i strie strømmer ute, og det ikke ble noen sanketur slik jeg hadde tenkt. Skapertrangen lar seg ikke stoppe så lett!  Vil takke til de som legger igjen så koselige kommentarer hos meg, kjempekoselig!! Samtidig vil jeg skryte av alle de flotte bloggene jeg har besøkt i helga, så mange kreative damer! Dere er virkelig flinke!!!!! Ønsker alle en super dag!!!


6 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Så koselig krans! Har planer om å lage en krans sjøl, kanskje jeg kan "snike" ideen din? Kjempesøte kort du lager også!!! Ha en fin og kreativ uke!

Monicas sa...

Denne var sååå lekker...og koselig. Har laget en selv, men med litt annet materiale...morsomt. Mye fint her inne.

Anonym sa...

Så søte kort:)

Kransen var kjempefin. Herlig med naturmaterialer.

Elin Osa Søreng sa...

Hei igjen, og takk for besøk på bloggen min. Send meg en mail hvis du er interessert i forklaring på å tove sitteunderlag, jeg deler gjerne!!

Japsee sa...

Masse fint du har laget. Likte godt kransen din. Jeg laget selv en krans her om dagen. Men den var ikke av kongler. Finner ikke så mange fine kongler her jeg bor. Noe som er litt trist siden de er fine å ta med inn å dekorere med nå. Ønsker deg en fin dag!

Mariann S Sæbjørnsen sa...

For et herlig gammelt hus! Elsker gamle falleferdige hus som motiv!