søndag 23. november 2008

Kjøkkenmaling..

Ja nå er jeg endelig ferdig med kjøkkenmalinga.
Vi fikk for noen år siden byggd veranda med overbyggd tak, og dermed ble det mye mørkere inne. Verandataket er forøvrig noe av det smarteste som er gjort med huset, veldig praktisk. Men nå var jeg lei av det mørke og noe slitte panelet, og dermed ble det malt lyst.
Er blitt mye lysere, og jeg er strålende fornøyd.(så får vi høre hva mannen i huset sier når han kommer hjem...) Vi også vise dere hva jeg fikk i posen denne uka , nemelig en flott tovet alv i merinoull er den ikke flott? Lett som en fjær der den svinger tryllestaven sin.... den som hadde hatt en slik tryllestav noen ganger....he he.. kunne fått unna både julebakst og husvask på null tid.. Så er jeg blitt utfordret av Japsee i Huset fra 1913 om tallet 5. Skal prøve å svare på det, altså: 5 ting jeg liker: 1: Å stå opp tidlig(morgenfugl)
2:sommer og sol.
3:Levende lys
4:Turer i skog og mark.
5:Å pynte og lage ting.

5 Ting jeg ikke liker:
1:kulde(å fryse)
2:Urettferdighet
3:Rot
4:Stress.
5:At noen ikke holder avtaler.

5 Favorittmat og drikke
1:Fisk
2:Kylling
3:Salat/frukt
4:potetmos(hjemmelagd)
5:Drikke: Te, vann.

5 Favorittmusikk
1:Liker det meste innen musikk, pop, rock,og gjerne klassisk alt etter som.Men ikke jazz(der går nok grensa.

5 Jeg vil vite mer om:
Tror jeg sier det slik at jeg gir utfordringen til 5 som selv har lyst til å ta den.
Ønsker dere alle en flott søndag!!!

4 kommentarer:

Malys krok sa...

Hei! Ja her kommer en kommentar fra "den nye". Godt at du ville se inn til meg. Nydelig kjøkken du har fått, lyst og fint.Og heldig er du som fikk den søte alven!
Hilsen Margit.

Japsee sa...

Fint kjøkkenet ditt ble:) Takk for at du tok utfordringen:)

Klem fra meg

Bestefars Verksted. sa...

Hei !! Så koselig at du lagde deg skøyter....håper du viser dem,det hadde vært så morsomt !! Så fint og lyst et kjøkken,du fikk....skulle så gjene gjort det samme her,men det er jo desverre ikke vi som bestemmer...jeg gremmes over burgunder/sennepsgul innredning.....ikke lekkert,nei !! Så fin pakke du fikk,har ikke sett slike før !!! Morsomt å lese utfordringen også,og ang. jazz,så er vi nok veldig like.......hihiiii,og potetmosen også......!!! Klem fra meg.

Gry sa...

Så flott kjøkkenet ble, lekkert og lyst.
Artig å lese utfordringen og.
Ha det fint!
Klem Gry : )