mandag 1. desember 2008

Mer pynt...

Så var Desember i gang, og dagene går fort mot jul. Mange gjøremål står på lista over ting som skal være ferdig før jula ringes inn...
Men det er også viktig å ta seg tid til litt kos og til å slappe av litt innimellom..eller hva?Her er noe av det jeg har fylt helga med, foruten å gjøre klar adventslysene laget jeg en krans til ytterdøra av tyttebærlyng. Den fikk en enkel hvit sløyfe som pynt, men blir kanskje pynta mer når jula nærmer seg. Er ennå ikke ferdig med pyntinga ute...blir gjerne litt etter hvert, kan jo bli litt forandring etter som adventstida skrider fram..he-he.. kjekt å forandre litt.

Så har jeg tovet hjerter til juletreet, de er pyntet med glanspapirengler på begge sider og påsydd perler. Men om de får henge i fred på treet vil tiden vise, vi har nemlig en katt som tross sine seks år fortsatt morer seg med å slite ting ned fra treet, for så å løpe rundt å leke med det... ( og da helst når husets øvrige beboere sover ..) dette skjer hvert år!! En fordel å henge pynt man er redd for litt høyt med andre ord... makan til katt.....


Da vil jeg ønske dere en flott 1. Desember!!!

6 kommentarer:

Gry sa...

Så fin julepynt du har laget. Får håpe de får henge ifred for katta..
Har du plukket tyttebærlyng nå? Har du ikke snø? Her er det 70-80 cm, så lyngen får nok bare stå i fred til våren.
Ha det fint!
Klem Gry : )

Japsee sa...

Masse flott du har laget. Du er et flittig menneske.
Kransen din ble kjempefin, nesten så jeg tror jeg må ut å finne meg noe tyttebærlyng jeg også. Kanskje litt vanskelig nå som snøen er kommet. men får se om den ligger helt frem til jul da.

Ha en ellers fin kveld. Klem fra meg

Randi sa...

Oioi, så vakkert du hadde pyntet og de hjertene var bare sååå fine!! Du er kjempeflink!!

Legger deg til på min blogg liste jeg.

Kos deg masse i tiden fremover.

Hulda sa...

Jeg falt virkelig for de hjertene du har laget. Så lurt å lime en engel på det du har tova. :) De var flotte!

Malys krok sa...

Jeg synes og du har laget mye fint. Særlig må jeg bemerke tyttebærkransen, den må vel bli lagt merke til av mange! Den var flott!
Fra Margit.

Orlaug sa...

Hei!
Takk for besøk på bloggen min. Vert so glad for kommentarar.
Dei tova hjertene er nydelege, fekk lyst å lage slike.
So langt i haust har all fritid gått med til messeproduksjon, med no til helga er siste messa, og etter det skal det lagast pynt til heimen. Har so mange planer (som vanleg), so får me sjå kor mykje det vert av dei.
Ha det bra!