onsdag 31. desember 2008

Øyeblikksnostalgi...


Tenkte jeg skulle starte litt nostalgisk. Nostalgi er et latinsk ord og oversettes med "hjemlengsel" eller "lengsel tilbake til en forgangen tid"
Nå har jeg ikke tenkt og bli igjen i fortiden, når det nye året snart ringes inn.Men helt på slutten av året blir det gjerne til at en tenker litt tilbake på året vi legger bak oss, og mimmrer litt.
Og glad som jeg er i gamle ting og bilder, spesielt gamle svart/hvitt bilder og postkort kan det hende jeg drømmer litt tilbake i tid. Det trenger slett ikke være kjente personer på bildene, men bilder og kort av folk og landskap. Ta en liten "tidsreise" i tankene og se for meg folk og landskap slik det var da bildene ble tatt. Hvordan de levde og hadde det.... Det er noe eget med disse gamle svart/hvitt bildene...

Men det viktigste er å leve her og nå, og ta vare på tiden vi er her. Ta vare på familie og venner og de rundt oss som trenger litt oppmuntring i hverdagen. Det er ikke alle som har det like greit, selv her i Norge. Vi kan alle ha dager som er grå og triste,med sorg og savn... Men vi har også mye å være takknemlige for, og det er ikke alltid så mye som skal til for å glede en annen...

Ikveld vil jeg tenne lys med ønske om et Godt nyttår!!! Ta vare på hverandre og gled noen hver dag. Det å gjøre andre glad er jo en glede i seg selv!
Nyttårsklem fra meg!

7 kommentarer:

GundaM sa...

Innom for å ønske deg et riktig godt nytt år Alva ;0)

Kos deg masse.

Klem

Japsee sa...

Så mange fine ting du viser frem. Morsomt å hvite hva ordet nostalgi betyr siden dette er et ord jeg bruker en del.

Syntes selv at lyskronen ble bra, så koselig at du syntes det samme.

Ellers håper jeg at dere har hatt en fin kveld. Og mange gode ønsker til deg fra meg om det nye året.

2009klem fra meg:)

Randi sa...

Godt nytt år til deg også. Håper det blir fylt med masse positivt og flotte opplevelser.

Malys krok sa...

Hei og Godt Nyttår!
Så gode ord fra deg! Nyttår er tiden for å se tilbake, men og fremover. Viktig er det og, synes jeg, å fortsatt huske på barnet i krybben, som kom til jord for vår skyld. Må vi alle SE Han som vår Frelser.Det er mitt nyttårsønske.
Stemningsfulle bilder du har lagt ut!

Hilsen fra Margit.

Magdalena sa...

herlig,-nostalgisk er et vakkert ord,- bringer så mye med seg~~¨*

fine dager fremover ønskes deg!

GundaM sa...

Snø ja...Hvor bor du i landet da..?

Her har min mann gått hjemme i over en uke, og når snøen kommer drar han ut på jobb...Det er bare sååå typisk! På telefonen sier han jeg får se på det som TRIM!
Mannfolk!

God helg !

Japsee sa...

Ja sant det at det er avslappende å blogge litt. Koselig du tar en tur innom bloggen min i denne samenheng, det vil jo si at bloggen min er avslappende. Så det tar jeg som en kompeliment.

Fint med snø til jul, men nå er nok. Nå kan våren komme snart.

Ellers ønsker jeg deg en fin helg!