søndag 29. mars 2009

Nye sprell...

I helga ble det noen nye driv-vedsprell, laget dette hjerte av driv-vedbiter som jeg boret hull i og tredde inn på en metalltråd... ungene ristet på hodet...hva skal man si..? Men jeg storkoste meg med dette prosjektet..morro:)

Laget også dette litt merkelige treet eller hva man skal kalle det...også her snek det seg med noen driv-vedbiter hi hi:) Spørsmålet er bare hvor lenge det får stå i fred i vinduet..katta vår pleier å sitte her å se ut, og flytter gjerne rundt på planter og annet stæsj...

Laget disse påskekortene i fjor, kanskje jeg får sendt dem i år..? de er i Tildastil og friske fager. Kjekt med litt farger nå på våren:)


Denne boka synes jeg er bare så koselig, kjøpte den for mange år siden og den er stadig fremme.. den har de flotteste bilder som tar deg gjennom hele året:)
Denne sida er fra Mars, vårlig og flott ikke sant?

Ønsker dere ei flott ny uke med nye sprell!! Kos dere masse!!

5 kommentarer:

Nikoline sa...

God kveld i stova :0)
Du er som vanleg kreativ ser eg.. likte godt "treet" ditt så det må du flytta til ein plass det får stå i fred for katten!
Eg har også den boka,og den er berre nydeleg.Har den ståande på eit lite staffeli på arbeidsbordet,då ser eg på den kvar dag (og eg har også hatt den i mange,mange år)
Ha ei god veke i vente!

Vanja sa...

Heisann...så morsomt hjerte:-)Håper også treet får stå i fred for katta, det var kjempeflott. Ha ei trivelig uke, klem Vanja

Orlaug sa...

Artig hjarte.....og tre. Rekved kan brukast til so mangt.
Åja, den boka er flott...eg har den ikkje sjølv, men har lånt den på biblioteket fleire gonger.
Ha det fint!

GundaM sa...

Hei der, du så flott et hjerte du har fått laga deg !!! Kjempe og det treet var flott du!

Sku kanskje møttes og hatt en bytte dag med driv veden vår...Hihi

ha en fin uke der ute!

Janne i Fagerlia sa...

Artige hjerter du har laget. Og så er det jo så kjekt å bruke naturen som skattekammer ......

God helg til deg fra Kristiansund!