torsdag 1. mars 2012

Fuglekort:)

Det er blitt Mars, og ideene står i kø,og det dukker stadig opp nye prosjekter jeg gjerne skulle ha satt i gang med... noen som kjenner seg igjen?
Noe jeg har fått gjort, er å lage noen fuglekort:) 
 De er laget av hjemmelaget litt grovt papir, og bildene jeg har brukt, fant jeg hos The Graphics fairy. Du finner link dit til høyre på bloggen min, der finner du massevis av herlig inspirasjon:)


Kortene har jeg pyntet med en blondekant helt inne ved bretten, noen metallinsekter som stikkes gjennom kortet og festes med slike splitter på baksiden.   Fant noen søte øyenstikkere på Europris som pyntet fin opp på fuglekortene. Kortene fikk beholde de rufsete kantene, synes det passet kortene bra. 
Da jeg så disse øyenstikkerne, våknet kreativiteten til live...jeg måtte jo bare prøve å lage noen selv...kunne jo ikke være så vanskelig? Det var det heller ikke, hadde en del perler og div saker liggende etter at jeg holdt på med noe smykkelaging, dermed ble det laget noen øyenstrikkere som jeg kan bruke på kort og slikt:)) 
 De har fått  en liten limpute på baksiden, slik at de lett kan festes på kort eller annet.
   
                        

   


Kortene er fine nå mot våren og sommeren, enten det er på en gave eller bare som pynt:) Så kan jeg ønske en ny følger hjertelig velkommen, superkoselig at du vil følge bloggen min Marianne:) Ønsker alle besøkende en flott kveld!

9 kommentarer:

Malys krok sa...

Ikke så vanskelig!? Det tror jeg kommer an på hvem som sier det, eller som gjør det! Ser ikke enkelt ut iallefall. Men at du får det til er slett ingen overraskelse! Ser så ekte ut! Ha en fin kveld og god helg om litt! Søndag skal vi feire Huldas bursdag! -Margit-

Hulda sa...

Så fine og vårlige kort. Likte så godt de nostalgiske bildene, og det tykke papiret du har brukt til å lage de. Kjempefint. :)

bentetove sa...

Så lekre kort! Du er kreativ som kan lage alt dette.
Har du laget papiret selv også?

Rosehagen sa...

Nydelig kort;)
Råimponert over de vakre øyenstikkerne.

Klem fra Ann-M.

loftkroken sa...

Du er bare så flink med kort laging:)
Søte de var øyestikkerne ♥
Nydelig papir :)
Tenker meg du koser deg når du holder på :)

Klem Bente

Janne i Fagerlia sa...

Herlige fuglekort! Så artig at du greide å lage øyenstikkere selv. Ser ikke enkelt ut for en som meg...

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina fågelkort, och trollsländorna är jättevackra. Precis såna skimrande färger har dom ju.
Ha en fim helg
Solig kram
AnnaMaria

Unknown sa...

Vilka fina kort!

Ha en fin helg

Kram Linda

Merethe sa...

Å så fine kort. Lekkert laget. Ja er det ikke deilig at våren er her. Merker det godt på fuglene...de har det travelt og et herlig kvitrende kor møter en når døra åpnes. I dag blir det nok en lang stund ute i hagen. Ønsker deg en flott lørdag. Klem fra Merethe