søndag 4. mars 2012

Lange strikkede strømper og pose til plast:)

Det er vel ikke akkurat slike strømper en trenger når våren er like om hjørnet, men da jeg begynnte på dem var det rimelig kaldt:)   Nå er jeg ingen ekspert på strikking, så de ble rimelig enkle når det gjelder mønster. Synes mønstret kom godt frem, og de blir nok gode og varme på kalde kvelder:)   


De er bare strikket med rett og vrang , slik at det danner ruter, perlestrikk, riller og hull som danner mønstret, og da går det greit selv for meg:))
 Oppe ved kanten har jeg en lysegrå sløyfe til pynt, den ser nesten hvit ut her, og egentlig var det meningen at den skulle være  mørkere, men den kan jo skiftes ut.  

Et annet prosjekt som er ferdig er en enkel pose til å samle plastembalasje i, den er sydd av noe gardinstoff (gjenbruk) jeg hadde liggende. Det blir alltid en god del plast som samles gjennom uka, og da er denne posen kjekk å samle i. Den har fått en malje på hver side, slik at den er lett å henge på en krok på innsiden av en dør på kjøkkenet. Malte på årstallet da huset ble byggd på posen som enkel dekor/pynt:)


Håper du har en flott søndag, kos deg og nyt dagen !
Og  takk for koselige kommentarer på forrige innlegg:)

9 kommentarer:

Bluggi buggi blogg sa...

Så flink du er. Begge deler ble fine. Ser ut som du er kjempe flink å strikke. En god ide å lage den posen til plasten.
Ha en fin søndag :)
Trude :)

Orlaug sa...

Det var flotte sokkar....og det "berre" med vrange og rette masker?....ser mykje vanskelegare ut.
Fantastisk fine dei korta i det førre innlegget!
Ha ei fin sundag!

Janne i Fagerlia sa...

Tror du har fusket en del i strikkefaget jeg :) Strømpene ble nydelige. Og en slik pose for plastemballasje var en smart oppfinnelse. Vi har en egen avfallsbøtte for slikt i kjøkkeninnredningen, men den blir alt for fort full. Utrolig så mye plast vi bruker i husholdningen. Var ikke klar over dette før vi begynte å sortere søppel. Så en slik pose som du har sydd har vi bruk for her i huset også. Jeg er hjemmeværende et par uker nå så kanskje jeg skal kose meg bak symaskinen jeg også. Blir inspirert vet du :)

helle sa...

Det er en god ide at være på forkant med vinteren, og strikkede strømper bliver jo ikke for gamle. Det kan være at du synes det er enkelt, men jeg synes mønstret ser svært ud!! De blev rigtig søde, og sjøjfen er prikken over iét!
Plast samles åbenbart lige hurtigt i Norge som i DK, så det var vældig praktisk at opbevare dem i en meget finere hjemmelavet pose. Du er så dygtig!

Jeg håber din uge bliver fin!

Mange klem Helle:-

salige lavendel sa...

WOOOOW, så nydelige strømper!! Disse får du vel bruk for i alle årstider. Godt å ta på seg gode strømper når man sitter ute på sene sommerkvelder også. Og den posen til plast var også kjempe kjempe flott. Fint å dekorere med tall.

h.espe sa...

Åhhh, de strømpene var superskjønne - de skulle jeg gjerne hatt selv!! Ja, og de posene du har laget for plastembalasje var knallfine. Flotte å ha hengende fremme de der - tåler så absolutt "dagens lys", så de kan mer enn gjerne henge fremme! Du er vikerlig bare sååå kreativ, og til stor inspirasjon for oss alle :)

Flott ny uke til deg!

Klem fra Hildegunn

Malys krok sa...

Heisann! Jeg var så opptatt med Huldas bursdag i går at jeg rakk ikke å skrive her!
Å nei du, etter dette har du ikke lov å si at du ikke er ekspert! Slikt er da ganske krevende å strikke! Du har vårt kjempeflink, har du! Er nok ikke alle dagene det er like varmt, så du får sikkert bruk for dem litt til utover. Og så kommer det jo en ny høst..., men først skal vi kose oss med våren og så sommer, sommer, sommer...

Posen til plast var en smart sak! Forstår det slik at plasten skal sorteres for seg? Posen er flott å se på! Ha det godt her, nå skal jeg et hakk lengre opp! -Margit-

Anonym sa...

For noen nydelige strømper du har strikket! De var bare fantastiske :)
lurt med poser til å ha plast i!

Roser og Patina sa...

Så nydelige ting du har laget. Jeg blir så imponert over alt det vakre du lager! Strømpene var superskjønne! Helt i min stil :)