lørdag 20. juni 2009

Vanning med stil....

Nå blir det vanning med stil her hos meg...jeg er blitt den heldige eier av denne herlige vannkanna!! Ikke det at vanning er spesielt nødvendig for tiden...men en kan jo aldri vite mener jeg:)
Har lenge vært på jakt etter ei slik vannkanne, de har mye mer sjarm enn de av plast! De av plast er vistnok mye lettere å bære med seg...men pytt! Nå får jeg trening av armene i samme slengen:)
Dessuten står disse stødig i vind og blest om en setter den fra seg i hagen.

Synes den er flott med sin slitte stil og rust...og passer fint blant stein og blomster her i hagen:) Ved siden av den står en Lavendel som øgså har stått på ønskelista en stund,den ble kjøpt på Plantasjen i går..håper den vil trives her hos meg...
I dag har jeg fått planta i denne trebutten, en rosa hagehortensia, Zinnia,og eføy..

Har plassert den på verandaen slik at den ikke blir full av vann i regnvær..det har nemmelig ikke manglet på regn i dag:(

Så var jeg så heldig (noen vil vel heller kalle det galskap,og juble over en rusten boks) å finne denne nydelige lille boksen...

Det er en gammel kakaoboks fra svunne tider...det var kanskje ikke så vanlig med kakao før, etter som boksen er så liten.. men fin dekor har den!

Rusten er den nok, men den har fått plass i det lille skapet mitt fra loppis (som er vist i et tidligere innlegg), der står den som en liten "skatt"!

Ellers har vært på bruktmarked, og loppis,så jeg viser kanskje flere "skatter" etter hvert...om dere ikke går lei?
Så vil jeg takke for koselige kommentarer fra dere :), og ønske dere ei flott sommerhelg!!

5 kommentarer:

Monicas sa...

åh, en sånn har æ også leita etter:)...heldig grisen....go lørdag du heldige du

Janne i Fagerlia sa...

En slik vannkanne står høyt på ønskelisten hos meg også. Var innom et gartneri her om dagen, hvor det ble solgt lignende vannkanner, men syntes at en pris tett oppunder fire hundre kroner var litt drøyt. Men jeg regner med at det kommer en i hus i løpet av sommeren. Boksen din var kjempefin, og litt rust er jo bare sjarmerende.

God søndag!

Nikoline sa...

Akk... og sukk... slik vatnekanne vil eg også ha!! Har vore på "skattejakt" i "Gatehuset" vårt,der er så masse rart,men NIX... ingen kanne! Det har stått på ønskelista leeeenge....
Så fine,gamle ting du viser ellers også, og berre så du veit det;Det er vel INGEN av oss bloggarar som går lei av å få sjå lopper???
Ein god kveld vidare til deg :0)

Hulda sa...

Virkelig ei super vannekanne du har fått tak i. Nydelig! Den passer så godt sammen med lavendelen. :)

Lovise sa...

Enig!! Syns vannkanna di var flott jeg:)