torsdag 21. mai 2009

Loppisfunn..

Så er helga straks over for denne gang også.. og det har vært en flott helg med sol,hyttetur og loppis:)
Godt å komme til hytta, roe ned og senke skuldrene... ingen tv, ingen data,ikke strøm og ikke innlagt vann...krise for noen, jeg synes det er herlig!
Stille og rolig(for det meste), nyte fuglesang og måkeskrik (merkelig ..måkene skriker, mens småfuglene synger..høres straks bedre ut da..) og ikke minst duft av sjø!!
Kan man ha det bedre?
Kanskje kommer det noen bilder etter hvert....

På lørdag var det loppemarked, og jeg fant flere go`biter( synes jeg selv da..)

Dette skapet var det første jeg la øynene på, og det skal gjennomgå en ekstrem forvandling etter hvert:) Må nok fram med malekosten her...kan nesten ikke vente...hi hi..Så til disse små koppene, de er vel heller av nyere dato, men så søte da...nydelig dekor.Klikk på bildet så ses detaljene bedre. Tror det var de små marihønene jeg falt for...

Og dette søte bildet..gammelt og nostalgisk med teksten : Tvett mig så jeg blir hvitere enn snø...
Flotte håndbroderte servietter eller små duker...seks stykker ..søte?
Fant også disse koppene med tefat..røde med store prikker:) Blir fine på hytta!

Og to små brikker/duker ble også med hjem:)

Synes det var et vellykket loppebesøk!

Denne gamle barneskoen fant jeg for en stund siden, velbrukt og slitt av tidens tann, men med en egen sjarm:) ensom står den og "forteller" om svunne tider...


Skal tro hvem som har tatt sine første skritt i denne?
Plukket en hel bukett med liljekonvaller forrige uke, fant et sted hvor det vokste en hel masse..nydelige ..og med herlig duft:)

Takk for koselige kommentarer dere legger igjen, håper jeg er like flink til å legge igjen et spor hos dere...

Ønsker dere ei fin ny uke med kreative vårsprell!!

5 kommentarer:

Størhuset sa...

Så fine ting du har funnet på loppis. Det bildet med fuglen var helt herlig! Og de koppene hadde jo så søte detaljer, alltid moro med kupp.
Ha en herlig uke:0)

Randi sa...

Høres så deilig ut med hyttetur. Skjønner godt at du senker skuldrene og slapper av. Vi hadde planlagt tur...men så rant det bare ut i sand...og det angrer jeg på nå...meeen vi får ta en tur senere.
Flotte ting du fant på loppemarkedet.

h.espe sa...

Så masse herlig du har funnet på loppemarked i helgen. Gleder meg til å se det lille skapet, når du har fått svingt malerkosten :o)

Ha en super uke!

Klem fra Hildegunn

Dagny- Heim sa...

Du hadde verkeleg funne mykje fint på loppemarked. Og sjølv om det ikkje var der du fann skoen: den var kjempesjarmerande :-)

Ha det fint!

Janne i Fagerlia sa...

Å så masse fine lopper. For meg hadde det ikke vært tvil om hva som ville ha vært favoritten her - nemlig fuglebildet. Det var nyyyyyydelig. Finner du ikke plass på veggen, så har du en kjøper her.......