onsdag 25. februar 2009

Nesten vår....

Heisann!!

Her kommer en liten aning av vår...

Ja det er ikke her jeg bor, for her er det masse snø...men før helga var jeg ved kysten for å se til hytta , og der kunne en finne vårtegn..

Det er like fantastisk hver gang en ser de første tegn på at våren er i farta. Kunne glede seg over små grønne spirer som lyser opp blant brune blad...
Godt å komme ut og rusle en tur i fjæra,vet jo aldri hva en kan finne der..hi hi ...
Det dukker alltid opp en drivvedbit her , en flott stein der..(har nemlig dilla på steiner) så hjemturen blir ofte "tyngre" å gå . Denne gangen satte et kraftig regnvær en stopper for videre tur dessverre.                                                            Noen av dere lurte på hvordan jeg laget det papiret i forrige innlegg, og det kan jeg vise i et eget innlegg.
Har hatt store problemer med det trådløse nettverket, noe som er ganske irriterende til tider ..best som en er midt i et innlegg så forsvinner alt...lite morro!!
                         Ønsker dere en flott dag!!!
Nå skal jeg skynde meg på bloggbesøk før nettet er borte igjen.....
Klem!!                                                  
3 kommentarer:

Japsee sa...

Vakre og koselige bilder. Ja nå er våren nesten her, jeg kan ikke vente til det begynner å bli grønnere.

Takker masse for komentaren på bloggen min, å jeg er virkelig lei meg for at jeg ikke har fått vært innom bloggen din før nå.

Jeg ønsker deg en god helg:)

Bling - our elf on the shelf sa...

Ohh, ser nesten ut som hjemme jo. Eller, det ser ut som det gjorde her i grå. Nå er det hvitt igjen. men slik er det å bo på ei øy, med golfstrømmen lurende rett utenfor. Sjelden man har stabilt vær :)
Flotte bilder foresten!

GundaM sa...

Har du virkelig hytte ved kysten du heldige kvinne!!!

innom og ønsker deg ei riktig god helg ;) Fine bilder du viser!